Hondenkapsalon Veghel

Voor de complete vachtbehandeling van uw hond kunt u bij mij terecht. Plukken, knippen, wassen, alles is mogelijk. Rashonden worden zoveel mogelijk volgens rasstandaard getrimd, maar ook rasloze honden zijn natuurlijk van harte welkom.

Ik zal me even voorstellen, ik ben Steffie van Zuilen-Visser, 37 jaar en woon samen met mijn man Bas, zoontje Sem, onze hond (een Nova Scotia duck tolling retriever) Blits en baardagaam Zipper in Veghel. Mijn trimsalon is gevestigd in de voormalige garage langs het huis. De garage is van een koude, muffe ruimte omgetoverd in een mooie, ergonomische hondenkapsalon.

Voor de complete vachtbehandeling van uw hond kunt u bij mij terecht. Plukken, knippen, wassen, alles is mogelijk. Rashonden worden zoveel mogelijk volgens rasstandaard getrimd, maar ook rasloze honden zijn natuurlijk van harte welkom.
De kapsalon beschikt over een in hoogte verstelbaar bad en trimtafel, zodat zelfs de grootste honden gemakkelijk getrimd kunnen worden.

Vanaf kleins af aan ben ik altijd al gek met dieren geweest. Ik heb de opleiding paraveterinair in Nijmegen gedaan, ik ben dus gediplomeerd dierenarts-assistente, alleen ben ik hier niet werkzaam in. Het hondentrimmen trok mij meer, ik vind dit veel leuker, ik had tijdens mijn MBO opleiding al vaak stage gelopen bij diverse trimsalons en wist uiteindelijk al snel dat ik van mijn hobby mijn beroep wilde gaan maken.

Ik ben na mijn MBO opleiding meteen gestart met de cursus hondentrimmen in Barneveld. Ik heb jaren met veel plezier stage gelopen bij Trimsalon Annette in Wijbosch, hier heb ik alles geleerd wat met dit leuke vak te maken heeft. In oktober 2007 heb ik mijn diploma hondentrimmen behaald.

Verder ben ik 6 jaar werkzaam geweest bij de dierenspeciaalzaak Jumper in Veghel.

Graag tot ziens bij Hondenkapsalon Veghel!

steffie-groen

“Vanaf kleins af aan ben ik altijd al gek met dieren geweest. Ik heb de opleiding paraveterinair gedaan maar het hondentrimmen trok mij meer, ik vind dit veel leuker!”

fb_img_1512068489923

Fotoalbum

Sfeerimpressie

Start typing and press Enter to search